În dialog cu

De vorbă cu Cosânzenele: Nu e vorba doar despre ce punem în farfurie, ci și despre cum facem oamenii să se simtă

Am intrat în bucătăria în care Ame și Maria (Cosânzenele Gătesc) creează povești prin rețete și ne insuflă credința că și noi putem face mâncăruri pe care ți-e mai mare dragul să le admiri, încerci și savurezi. Și mai e ceva: în interviul de mai jos am pășit și în bucătăria lor interioară în care am găsit câteva ingrediente care nu sunt greu de dibuit, dar sunt fundația a tot ce fac ele – respectul, munca, colaborarea și creativitatea.

Izabella Lukacs - 2025 © Toate drepturile rezervate.

Un moment, te rog!

Dacă ai ajuns până aici cu cititul, dă-mi voie să îți propun să te abonezi la newsletterele mele, să primești ultimele articole ce te-ar interesa sau să afli de evenimentele din Cluj.
Abonează-te să primești în fiecare duminică calendarul evenimentelor culturale care se-ntâmplă în Cluj, în următoarea săptămână. Afli de ele cât încă te mai poți duce și scapi de FOMO. 😃
Newsletter bilunar care-ți aduce noutăți din artă și cultură, interviuri cu oameni talentați care au avut curaj să urmeze drumuri mai puțin bătătorite și recomandări de ce să mai citești, vezi, asculți sau încerci.

Un moment, te rog!

Dacă nu ai făcut-o până acum, te poți abona mai jos la newsletterele mele culturale.
Abonează-te să primești în fiecare duminică calendarul evenimentelor culturale care se-ntâmplă în Cluj, în următoarea săptămână. Afli de ele cât încă te mai poți duce și scapi de FOMO. 😃
Newsletter bilunar care-ți aduce noutăți din artă și cultură, interviuri cu oameni talentați care au avut curaj să urmeze drumuri mai puțin bătătorite și recomandări de ce să mai citești, vezi, asculți sau încerci.